more info +

De stijl van Wildflowers and Wodka is wild en weelderig. Zo weelderig dat het een luxe met zich meedraagt, zonder dat het stoffig of klassiek wordt. 
De concepten bewaken steeds dat ruwe en wilde randje. 

Kan jij je vinden in deze stijl? Dan gaan we sowieso een super mooi resultaat samen neerzetten. 

Bij Wildflowers and Wodka staan we voor een totaalbeleving. Bloemen die het event versterken, de juiste sfeer overbrengen en een verhaal vertellen. Onze focus ligt dan ook op totaalconcepten van bloemen neer te zetten. 
Storytelling is voor ieder event belangrijk en dat verhaal helpen wij heel graag vertellen aan de hand van de juist gekozen bloemen in verschillende creaties. `
 


yes, i'm interested +

•  Prijzen op maat
•  Startbudget vanaf 800 euro  

Wil je graag iets leren en vind je nergens een cursus die bij jouw wensen past?  Naast het assortiment van online cursussen via Instagram, kan je ook een prive cursus aanvragen op maat.  

cursus .03

yes, i'm interested +

• Prijzen op maat

Een merkuiting vertalen in bloemen? Yes!
Voor merken werken we graag samen zodat de bloemen volledig de uitstraling van het merk uitdragen. 
Mail ons alle informatie en we sturen u een voorstel. 

brands .02

yes, i'm interested +

•  Prijzen op maat
•  Startbudget vanaf 2000 euro

Ieder huwelijk is super persoonlijk en wordt dan ook volledig op maat ontworpen. 
`Hoe gaan we te werk:  
- Stuur ons een mailtje met alle informatie die jullie tot nu toe hebben.
- Een persoonlijk gesprek over jullie wensen
- Ik ontwerp digitaal een designplan + persoonlijke offerte 

huwelijk .01

Totale bloemenbeleving

Charlotte Claus

Ik ben totaal met 0 ervaring begonnen en door de hulp van de online school van Wildflowers and Wodka heb ik echt al super veel bijgeleerd. Ik ben er al bij vanaf de eerste live story moment en heb nog nooit getwijfeld of ik mijn abonnement zou stoppen. De uitleg wordt elke keer super goed gegeven en nog eens samengevat op elke foto zodat je niet telkens je geluid moet aanzetten. Super content!!

Ik ben student van het eerste uur en kijk iedere maand opnieuw uit naar de lessen van Loes! De live DIY lessen zijn mijn absolute favoriet. Ze geeft je echt een kijkje in de keuken en neemt echt de tijd toe te lichten wat ze doet. Redt ze het niet in het uur? No problem dan hopt ze daarna meteen weer online. Ander super tof onderdeel vind ik overigens de feedbackronde waarin je huiswerk in kunt sturen. Je ziet dan ook al het werk van de anderen en hoort daar Loes haar visie op en tips bij. Wat ik daar heel fijn aan vind is dat ze net zo enthousiast is over bloemwerk dat niet haar stijl is maar technisch wel goed in elkaar zit. Dus ook als jouw stijl een andere is kan ze je heel goed verder helpen!

Lisa Hahn

Ook in moeilijkere tijden blijf ik trouw leerling van de school, ook al ben ik misschien niet de vlijtigste qua huiswerk, ik geniet van de kunstwerkjes en de spontane manier van lesgeven. Je geeft ons alleen het gevoel rechtstreeks aan te spreken - ook al luisteren we met delay ;) The best teacher with amazing flower skills! 

Inge Landerwyn

reviews 

Bloemen voor events worden steeds geleverd tot de locatie. Dit gebeurt gratis binnen een straal van 40km rond Antwerpen, daarbuiten geldt het tarief van 0,35 euro per kilometer. 

04. worden de bloemen geleverd?

Bij Wildflowers and Wodka focussen we op totaalconcepten van evenementen. Dit wil zeggen dat we dus geen losse boeketten verkopen. 
Af en toe zal hier een uitzondering op gemaakt worden omwille van speciale gelegenheden en pop-ups, houd hiervoor steeds de instagram pagina in het oog. 

03.maak je ook losse boeketten?

Startbudgetten zijn een indicatie van prijzen die nodig zijn om een bepaald project te realiseren in mijn stijl. Omdat mijn prijzen volledig op maat zijn kunnen deze budgetten natuurlijk verdeeld worden naar jullie eigen wensen. Vind je een mooie aangeklede ceremonie belangrijker dan het avondfeest? Dan zal daar meer budget naar gaan uiteraard. 

Startbudgetten zijn de minima hoeveelheden die nodig zijn om een totaalbeleving neer te zetten. 

02. Wat is inbegrepen in het startbudget?

Yes, absoluut! Ik neem een select aantal buitenlandse opdrachten per jaar aan. Ik werk met een partner die bloemen over de hele wereld levert dus niets is te gek.

Neem echter ruim voor het event ( bij voorkeur 1 jaar voor datum) contact op zodat we alles uitgebreid kunnen doorspreken en de praktische kant kunnen doorspreken. 

01. werk je ook in het buitenland?

FAQ

wil je erbij zijn?