koop tickets +

Praktisch

Wanneer
Tot 1 mei, daarna sluit de online school zijn deuren
Waar
Op een geheim privé Instagramaccount. Je krijgt hier toegang na aankoop ticket.

Prijs: 52 euro excl. BTW  per maand. 

Wildflowers Insta school is een online leeromgeving gehost door Wildflowers & Wodka.

Wildflowers Insta school is een digitale bloemenschool waar je iedere maand nieuwe dingen leert over bloemschikken, bloemen, externe lezingen etc. 

De Wildflowers Insta School werkt met een abonnement functie maar kan perfect na 1 maand opgezegd worden. Geen enkele verplichting om je voor langere termijn te binden. 

We hanteren een maandprogramma met lessen die steeds terugkeren. Iedere maand gebruiken we een ander thema zodat de lessen steeds een andere invulling krijgen. 

Insta

Wildflowers          school IS CLOSED - Bedankt voor je deelname

Iedere maand komt er een live demo via Instagram live van een bloemschikmethode die meer uitleg vraagt dan de les in de stories. Tijdens deze instagram live is ook steeds de mogelijkheid om vragen te stellen.  Deze video is na de live uitzending herbekijkbaar in IGTV

Voorbeeldjes van een live demo zijn een horizontaal wild bruidsboeket, zwevende wolk, XL bloemenkroon  etc. 

03 live demo

Een praktische lezing per maand over bloemschikken.  Waar let je op bij het inkopen van bloemen? Hoe stel je een goede kleurenkaart op? Hoe vervoer je best jouw bloemen van A naar B?  

02 flower talk

Iedere maand verschijnt er een DIY met bloemen stapsgewijs in de instagram stories, Deze wordt opgeslagen in de highlight.

Voorbeeldjes: een kerstkrans, wild tuinboeket, guirlande, haarspeld, polscorsage etc


01 bloem-schik Diy

maand

programma

De bloemenwereld is weinig transparant en een eeuwige zoektocht naar de juiste leveranciers. In dit lidmaatschap deel ik al mijn leveranciers van al het materiaal waarmee ik werk.

Ook zal ik hier mijn inspiratie delen die ik opdoe met betrekking tot bloemen: boeken, hotspots,  keramiek, lespaketten...

06 Sources en Inspiratie

 Iedere maand verschijnt er een DIY en een live demo. Beide lessen kunnen als huiswerk worden gedaan op eigen tempo. Ontvang je graag een review en opbouwende feedback? Dit mail je naar wildflowersandwodka@gmail. com met de titel 'huiswerk review + de maand'

Een keer per maand zal al het ingestuurde huiswerk anoniem besproken worden in de instagram stories.

05 huiswerk en review

Iedere maand wordt er een vast moment gekozen waarin je al je vragen kan afvuren tijdens een instagram live. 
Deze live video is herbekijkbaar via IGTV.04 Q&A moment

Charlotte Claus

Ik ben totaal met 0 ervaring begonnen en door de hulp van de online school van Wildflowers and Wodka heb ik echt al super veel bijgeleerd. Ik ben er al bij vanaf de eerste live story moment en heb nog nooit getwijfeld of ik mijn abonnement zou stoppen. De uitleg wordt elke keer super goed gegeven en nog eens samengevat op elke foto zodat je niet telkens je geluid moet aanzetten. Super content!!

Ik ben student van het eerste uur en kijk iedere maand opnieuw uit naar de lessen van Loes! De live DIY lessen zijn mijn absolute favoriet. Ze geeft je echt een kijkje in de keuken en neemt echt de tijd toe te lichten wat ze doet. Redt ze het niet in het uur? No problem dan hopt ze daarna meteen weer online. Ander super tof onderdeel vind ik overigens de feedbackronde waarin je huiswerk in kunt sturen. Je ziet dan ook al het werk van de anderen en hoort daar Loes haar visie op en tips bij. Wat ik daar heel fijn aan vind is dat ze net zo enthousiast is over bloemwerk dat niet haar stijl is maar technisch wel goed in elkaar zit. Dus ook als jouw stijl een andere is kan ze je heel goed verder helpen!

Lisa Hahn

Ook in moeilijkere tijden blijf ik trouw leerling van de school, ook al ben ik misschien niet de vlijtigste qua huiswerk, ik geniet van de kunstwerkjes en de spontane manier van lesgeven. Je geeft ons alleen het gevoel rechtstreeks aan te spreken - ook al luisteren we met delay ;) The best teacher with amazing flower skills! 

Inge Landerwyn

reviews 

Hoelang kan ik de leerstof bekijken? 
Tot 1 mei, daarna sluit de online school zijn deuren. 
Waar?
Op een geheim privé Instagramaccount. Je krijgt hier toegang na aankoop ticket.
Prijs?
 52 euro excl BTW per maand.

Thema van de maand: closing month

24/04/2021, 11 uur
Q&A maart
via INSTAGRAM LIVE
                   
26/04/2021  
Huiswerk review
via INSTAGRAM STORIES 

April

Programma

wil je erbij zijn?